ErhvervsSalg.com skal få virksomheder til at handle med brugt udstyr

Rasmus Support 22. juni 2018

ErhvervsSalg.com skal få virksomheder til at handle med brugt udstyr

En ny online markedsplads skal gøre det let for virksomheder, små som store, at videresælge og købe brugt udstyr af hinanden. På den måde kan udstyret blive genbrugt frem for at blive smidt ud eller glemt på et lager. 

 Mange virksomheder køber i dag nyt udstyr, mens det gamle bliver smidt ud eller stillet på et lager, hvor det bliver glemt. Det ønsker en ny online markedsplads at gøre op med ved at tilbyde en platform, hvor virksomhederne nemt og hurtigt kan videresælge og købe brugt udstyr af hinanden.

 ”Jeg har gennem længere tid tænkt over, hvad virksomheder gør med deres brugte udstyr, når de skifter det ud, eller hvad der sker med udstyret, når virksomheder drejer nøglen om og lukker? Da jeg en dag kørte i bus forbi et vindue fyldt med kontorudstyr og et papskilt, hvor der stod ’kontorudstyr sælges’, tænkte jeg: Det må da kunne gøres bedre. Dét gav mig ideen til at starte ErhvervsSalg.com,” siger stifter og direktør af ErhvervsSalg.com, Rasmus Kjær Nielsen.

 Tanken om genbrug spiller ind

Udover at ErhvervsSalg.com bygger på en idé om at gøre det smartere for virksomhederne, spiller tanken om genbrug også ind.

”I dag ser man, at mange privatpersoner køber og sælger ting til hinanden via markedspladser i stedet for, at tingene bliver gemt eller smidt ud. Det er til gavn for begge parter – hvad man ikke selv har gavn af længere, kan andre måske få glæde af. Og hvorfor ikke gøre det samme blandt virksomheder?” udtaler Rasmus Kjær Nielsen og fortsætter:

”Med denne online markedsplads ønsker vi at gøre processen så nem og overskuelig som overhovedet muligt for virksomhederne, så flere begynder at handle brugt udstyr med hinanden. På den måde bliver udstyret genbrugt frem for gemt eller smidt ud.”

 Når ErhvervsSalg.com går i luften, er det med en online markedsplads, der er henvendt til alle erhvervsdrivende i Danmark uanset størrelse og branche.