Ung iværksætter vil have virksomheder til at købe og sælge brugt udstyr

Rasmus Support 21. oktober 2019

Ung iværksætter vil have virksomheder til at købe og sælge brugt udstyr

En ny online markedsplads skal gøre det nemt for virksomheder, små som store, at videresælge og købe brugt udstyr af hinanden. På den måde kan udstyret blive genbrugt frem for at blive smidt ud eller glemt på et lager. Rasmus Kjær Nielsen fra Aarhus har stiftet markedspladsen ErhvervsSalg.com og vil nu tage kampen op imod de store spillere. 

Mange virksomheder køber i dag nyt udstyr, mens det gamle bliver smidt ud eller stillet på et lager, hvor det bliver glemt. Det ønsker en ny online markedsplads at gøre op med ved at tilbyde en digital platform, hvor virksomhederne nemt og hurtigt kan sælge og købe brugt udstyr af hinanden – et tilbud, som er specielt aktuelt i dag, da alle har fokus på miljø, bæredygtighed og genbrug.

”Jeg har gennem længere tid tænkt over det her problem hos erhvervslivet. Hvad gør virksomhederne med deres brugte udstyr, når de skifter det ud, eller hvad sker der med udstyret, når virksomheder drejer nøglen om og lukker? Da jeg en dag kørte i bus forbi et vindue fyldt med kontorudstyr og et papskilt, hvor der stod ’kontorudstyr sælges’, tænkte jeg: Det må da kunne gøres nemmere. Dét gav mig idéen til at starte ErhvervsSalg.com,” siger stifter og direktør af ErhvervsSalg.com, Rasmus Kjær Nielsen.

Tanken om genbrug spiller ind
Udover at ErhvervsSalg.com bygger på en idé om at gøre det smartere for virksomhederne, spiller tanken om genbrug samt bæredygtighed også ind.

”I dag er det mere reglen end undtagelsen, at privatpersoner køber og sælger ting til hinanden via diverse markedspladser i stedet for, at tingene bliver gemt eller smidt ud. Det er til gavn for begge parter – hvad man ikke selv har gavn af længere, kan andre måske få glæde af. Og hvorfor ikke gøre det samme for erhvervslivet?” udtaler Rasmus Kjær Nielsen og fortsætter:

Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at få virksomheder til at handle brugt udstyr. Vi ønsker med denne online markedsplads at gøre processen så nem og overskuelig som overhovedet muligt for virksomhederne, så flere begynder at handle brugt udstyr med hinanden. På den måde bliver udstyret genbrugt frem for gemt eller smidt ud.”

Rasmus er under uddannelse på Erhvervsakademiet Aarhus, hvor han studerer markedsføringsøkonom på 4. semester. Som en del af uddannelsen, skal man igennem et praktikforløb. Her har han valgt at gå all-in med sin forretningsidé og er derfor gået i praktik i sin egen virksomhed. Det gør han for at lægge alt fokus på virksomheden og få idéen til at vokse.

Vil du gerne annoncere for jeres brugte udstyr på ErhvervsSalg.com?
opret en bruger her, og kom nemt og hurtigt i gang.

Kategorier : Nyheder