classiera loader

Handelsbetingelser

Produkter
Alle de annoncer du finder på ErhvervsSalg.com IVS er simpelt opdelt i disse kategorier: Landbrug, Have & Park, Skovbrug, Entreprenør, Industri, Restaurant & Kantine, Inventar, Rengøring, Tømrer & Snedker.

Vilkår og betingelser
Herunder er beskrevet en række punkter, som man skal være klar over, når man handler via ErhvervsSalg.com IVS

Generelt
Hjemmesiden er en digital markedsplads for Erhvervsdrivende på internettet. Markedspladsen, der anvendes til køb og salg, omfatter de, under ”produkter”, nævnte produktkategorier – både nyt og brugt.
Sælger kan, efter oprettelse af sin brugerprofil på ErhvervsSalg.com oprette annoncer i relevante kategorier. ErhvervsSalg.com IVS er berettiget til at lukke for sælgers adgang til ErhvervsSalg.com IVS’s produkter, hvis sælger ikke vil acceptere ændringer og opdateringer af disse vilkår.
ErhvervsSalg.com IVS’s ansvar
Da ErhvervsSalg.com IVS alene er formidler, og derfor ikke er involveret i selve transaktionen mellem køber og sælger og ikke selv er sælger eller leverandør af varer eller ydelser, der annonceres til salg på vores platform, bortset fra selve annoncen vi tilbyder, påtager vi os ikke noget ansvar for varer eller ydelser, som du køber ved brug af ErhvervsSalg.com IVS. Du indvilliger i ikke at holde os ansvarlig for ting, som andre brugere annoncerer eller foretager sig.
Da det meste af vores indhold kommer fra andre brugere, kan vi ikke garantere for nøjagtigheden af vores indhold eller brugerkommunikation, kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af det, der tilbydes.
Vi er ikke ansvarlige for noget tab eller andre særlige, indirekte eller følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside og ydelser, selvom du underretter os herom, eller vi med rimelighed kunne forudse muligheden for sådanne skader.

Annoncørens ansvar
Hver annonce må kun indeholde et objekt.
Det er brugeren af hjemmesiden der er ansvarlig for at indehave de nødvendige tilladelser og rettigheder til det indhold som leveres til hjemmesiden. Annoncens indhold må således ikke krænke rettigheder eller indeholde materiale eller udtalelser som kan virke krænkende, eller give anledning til søgsmål mod ErhvervsSalg.com IVS. Skulle en annonce, mod forventning, ikke være egnet til offentliggørelse, vil annoncen, uden varsel, blive fjernet af ErhvervsSalg.com IVS, som efterfølgende kontakter sælger via e-mail. Sælger kan i sådanne tilfælde ikke kræve erstatning.
Det er annoncørens ansvar at indplacere annoncen i den korrekte hovedkategori. Det er annoncørens ansvar at fjerne annoncen, såfremt det bagvedliggende, objekt er solgt.

Hvis en annonce ikke har haft aktivitet i de seneste 6 måneder, vil annoncen blive slettet.

ErhvervsSalg.com IVS kan slette sælgers brugerprofil, hvis den har være inaktive i 6 måneder. Sælger vil blive varslet inden sletningen finder sted.

Personlige oplysninger
For at sælge via markedspladsen, skal du, når du registrerer dig have et brugernavn og en selvvalgt adgangskode, som skal opbevares sikkert.
Ved registreringen samtykker du i at ErhvervsSalg.com IVS, når du besøger vores website, indsamler og behandler informationer om dig. Disse data kaldes for persondata. Persondata er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan identificere en person. Det kan f.eks. være dit navn, din e-mail, et billede eller dine interesser.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på, på ErhvervsSalg.com.
Alle data indsamles og behandles i henhold til gældende lovgivning.
Såfremt din adgangskode er blevet misbrugt af en eller anden grund, bør du straks kontakte Kundesupport for at ændre din adgangskode og spærre din konto.
Oplysninger og data

Alle oplysninger samt opsamlede data, som ligger på ErhvervsSalg.com IVS´s servere tilhører ErhvervsSalg.com IVS. Brugere kan dog løbende tilføje andre information om dem selv, som vil overskrive vist data for andre.

Ved at benytte ErhvervsSalg.com accepterer du at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.

Du er til enhver tid berettiget til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger. Du skal blot kontakte support@erhvervssalg.com via mail, hvorefter dine oplysninger hurtigst muligt bliver slettet.

Priser
Vores annoncetype 1. Alle andre annoncer koster et gebyr, mens det er gratis at registrere sig som annoncør og uforpligtende.
Gældende prisliste for annoncering forefindes på hjemmesiden/undersiden hvor du opretter annoncen.

Alle priser tillægges moms.
Annoncen skal betales inden offentliggørelse kan finde sted.
ErhvervsSalg.com IVS er berettiget til at ændre afregningsmetoder og priser uden varsel. ErhvervsSalg.com IVS kan derfor ændre sine priser midlertidigt i forbindelse med eksempelvis kampagner og/eller introduktion af nye ydelser.

Kontakt vores kundeservice
Oplever du nogle problemer eller har du nogle spørgsmål, så skal du endelig henvende dig til os.
Vi vil gerne kommunikere med vores brugere og vi hjælper med hvad som helst. Bare spørg og så finder vi ud af det sammen. Så sidder du med et spørgsmål, så tag endelig kontakt til os med det samme.
E-mail: support@ErhvervsSalg.com
Åbent døgnet rundt alle dage. Vi forsøger, så vidt muligt at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

FAQ
Inden du tager kontakt til vores kundeservice, så kan du kigge listen herunder igennem og se om dit spørgsmål allerede er besvaret af os. Vi har valgt at samle nogle af de mest aktuelle spørgsmål og de spørgsmål, som vi mest bliver kontaktet omkring.

Jeg kan ikke indrykke min annonce
Vi oplever, i sjældne tilfælde, at vores brugere kan have problemer med at indrykke deres annoncer. I næsten alle tilfælde handler det om hvilken browser, du benytter. De fleste fejl opstår i browseren, Internet Explorer, men prøv i stedet at tilgå ErhvervsSalg.com via browseren, Google Chrome.

Hvordan sletter jeg min bruger?
Hvis du ønsker at slette din bruger hos ErhvervsSalg.com IVS, bliver du nødt til at kontakte vores kundeservice, så vi kan slette dig i vores system, samt alle dine annonce – både aktive og inaktive.

Force majeure
ErhvervsSalg.com IVS kan ikke gøres ansvarlig for forhindringer, der er uden for vor indflydelse f.eks. Strejke, Lockout, Uorden i.f.t. datakommunikation, Vandskade, Brand, Tyveri, Hærværk eller andre uventede begivenheder som ErhvervsSalg.com IVS ikke har haft mulighed for at forudse, eller med rimelighed kunne have forhindret.