classiera loader

Tryg og sikker handel på ErhvervsSalg.com IVS

Vores kunder skal have tryg og sikker handel på ErhvervsSalg.com

Hos ErhvervsSalg.com IVS gør vi meget ud af, at vores kunder får en god oplevelse, når de benytter vores platform til at foretage køb og salg af diverse udstyr.
For at dette kan lade sig gøre, er det yderst vigtigt at sikkerheden er i top når pengene og varerne skifter hænder.

Uden sikkerhed og tryghed, vil ErhvervsSalg.com IVS, som virksomhed, ikke kunne eksistere, da både vi og vores kunder er afhængige af den tillid, der gør sig gældende når man sælger produkter over nettet uden at kende virksomheden eller personerne på den anden side af skærmen.

Når der er tale om Tryg og sikker handel er der mange ting som gør sig gældende og som har en indflydelse.

Vi forbeholder os ret til at afvise annoncer, der efter vores skøn strider mod gældende lovgivning, hensynet til læserne og brugerne eller ErhvervsSalg.com IVS´s tarv eller omdømme.

Vi gør vores bedste for at fjerne potentielle svindlere eller undersøger tingene grundigt, hvis vi får mistanke om uregelmæssig opførsel eller misbrug af vores platform.

Ud over vores overvågning af platformen, er der en række forholdsregler du kan tage, hvis du vil sikre dig mod eventuelle svindlere på ErhvervsSalg.com.

Så vær opmærksom, når du bruger ErhvervsSalg.com – Ser du eller hører du noget, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan undersøge sagen, og, om nødvendigt, fjerne truslen.

Forholdsregler
Når man handler på nettet er der en lang række ting, som man bør være opmærksom på inden man gennemfører sin ordre. Nedenfor har vi oplistet nogle punkter som kan hjælpe dig til at slippe for uhensigtsmæssigheder:

Vær kritisk overfor mærkevarer eller andre varer, som enten normalt er meget dyre eller af speciel værdi.
Vær realistisk omkring prisen og tro ikke at noget er gratis. Hvis noget ser ud til at være for godt til at være sandt – så vær varsom.

Undersøg om annoncen er gennemarbejdet. Er teksten både beskrivende, uden stavefejl og med billeder. Ofte er der stavefejl i svindelannoncer, og ofte er der ingen billeder til beskrivelse af varen.
Er annoncebillederne taget af brugeren eller er det fundet på nettet. Da ErhvervsSalg.com IVS hovedsageligt sælger brugte varer er det væsentligt at billederne viser varens reelle stand, og ikke den oprindelige stand.

Hvem er sælgeren bag annoncen eller gør sælger noget for at skjule sin identitet undgå, så vidt muligt, udenlandske mailadresser, skype-kontonavne og udenlandske telefonnumre.

Ud fra de oplistede punkter kan du sikre dig mod nogle af de meste normale svindlere på nettet. Dette gælder ikke kun på ErhvervsSalg.com, men også andre steder på nettet.

Hvordan anmelder jeg annoncer?
Hvis du ønsker at anmelde fundne annoncer på ErhvervsSalg.com IVS, bedes du kontakte vores kundeservice omgående. Vi tolererer ikke svindlere og både deres bruger og annoncer vil blive slettet omgående.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min vare?
Har du købt og betalt en vare, som du ikke har modtaget, skal du hurtigt henvende dig til vores kundeservice som så vil forsøge at kontakte sælger – men der er meget lidt vi egentlig kan gøre ved det. Derfor er det ofte en opgave for politiet.